Prissänkning vårt 10GB-abonnemang

25:e september, 2019

Glada nyheter från oss! Vi har sänkt priset på vårt 10GB-abonnemang från 329kr/månad till 299kr/månad. Bra, eller hur?

Sänkningen är permanent och gäller från och med 1/12. Du som är kund behöver inte göra något alls för att ta del av prissänkningen utan den sker automatiskt och syns på månadsfakturan för december.

På fredag infaller Black Friday och i samband med detta vill vi också passa på att säga att vi inte tror på lockpriser eller sänkningar för att dra in kunder på ett visst datum, utan att vi framöver kommer fortsätta göra precis allt vi kan för att kunna erbjuda vår maxade kundupplevelse till bästa möjliga pris. Det är helt enkelt inte rimligt att man ska behöva omförhandla sina priser själv utan vi löser den biffen åt er kunder.

I somras sänkte vi t.ex. våra roamingpriser utanför EU, läs mer om det här, och priset på vårt mobilabonnemang med 2GB surf. Om du har önskemål eller idéer för tjänster eller möjligheter framåt tar vi i vanlig ordning tacksamt emot dessa genom vår chatt som du hittar här nere i högra hörnet. (De svarar, precis som vi alltid är måna om att meddela, oftast på under en minut. Vi är verkligen jättestolta över det!)

Men, för att ändå lägga fokus på den stora nyheten här: Företagsabonnemang hos Telness med 10GB surf – 299kr/månaden. Från och med december. Inga konstigheter.

2 GB

229 kr/månad

Exkl. moms

Beställ

10 GB

299 kr/månad

Exkl. moms

Beställ

30 GB

429 kr/månad

Exkl. moms

Beställ

100 GB

649 kr/månad

Exkl. moms

Beställ