AppleCare+ ingår

Telefonleasing för ditt företag.

I samarbete med PerMånad erbjuder vi leasing av telefoner. Beställ direkt och betala via en samlingsfaktura varje kvartal.

  • Service och support ingår

  • Byt till ny, avsluta eller köp loss

  • Delbetala via samlingsfaktura

iPhone.

iPhone XI Pro Max

iPhone XI Pro

iPhone XI

iPhone XR

Priser och konfiguration

Via PerMånad kan du se priser och konfigurera din telefon.

går det till.

  • Välj och beställ telefon via vår partner PerMånad.

  • Läs igenom och signera avtalet med Mobilt Bankid.

  • Din telefon skickas till angiven leveransadress.

  • Du betalar en fast månadskostnad under bindningstiden på 24 månader.

Service & support ingår

AppleCare+ ingår vilket innebär att telefonen är försäkrad mot oavsiktlig skada till låg självrisk*. Du får tillgång till teknisk support från Apple om din enhet slutar att fungera korrekt och din iPhone omfattas av Apples unika expressutbytesservice.

* Endast 249 kr för att byta ut din skärm och 849 kr för annan typ av skada.

Byt till ny, avsluta eller köp loss

Du använder din iPhone i 24 månader. Vid avtalstidens slut har du möjlighet att lämna tillbaka eller byta till en ny iPhone alternativt köpa loss telefonen till marknadspris, om du hellre skulle vilja det.

Telefonen återanvänds vid återlämning, miljövänligt och bra istället för att hamna i byrålådan!

Därför samarbetar vi med PerMånad.

Vi på Telness frågar ju ständigt er kunder om er feedback och hur vi kan göra våra tjänster och ert liv enklare, så att ni kan lägga tid på att driva era företag istället för att krångla med telefoni. Ett av inspelen från er har varit att enklare kunna delbetala telefoner på ett smidigt sätt, med bra service och låg kostnad.

Vi har försökt att hitta det bästa alternativet för våra kunder med bästa kundupplevelsen, kortaste leveranstiderna, minsta möjliga administrationen, en miljövänlig lösning och till ett bra pris. Vi älskar tjänster som bara funkar och där man får snabb hjälp när det behövs. Därför samarbetar vi nu med Per Månad för att de, precis som vi, har fått högsta betyg av sina kunder.

Vanliga frågor.A pointing curved arrow

Därför ska du hyra istället för att köpa företagsmobiler.

Leasingavtal har de senaste åren fått ett enormt uppsving och efterfrågan ökar stadigt varje år. Vi reder ut några av anledningarna till att det blivit så populärt att skaffa ett leasingavtal för företagets mobiltelefoner och vad du ska tänka på när du ska utvärdera att hyra istället för att köpa.