Kundintervju

Vi hälsar Froda varmt välkommen till Telness

9:e april, 2019

Vi är otroligt stolta över att varmt välkomna Froda som Telness-kunder! Som en digital startup i en ofta stel bransch kände Froda att det var viktigt att hitta en operatör som bryr sig och en lösning som passade deras behov av flexibilitet. Nu har vi pratat med Sara Cedergren, COO på Froda om varför de valde Telness som sin operatör.

Om Froda

Froda är en snabbväxande fintech-startup som grundades i Stockholm 2015. Genom en helt digital låneprodukt speciellt framtagen för småföretagare möjliggör vi tillväxt i en sektor som hittills haft svårt att få extern finansiering. Till skillnad från banken baseras vår utlåning på realtidsanalys av företagsinformation från en mängd olika datakällor. På så sätt kan vi erbjuda finansiering som är enkel, tillgänglig och rättvis, oavsett vem du är.

Froda drivs av grundare med blandad bakgrund från finans, affärsutveckling och IT. Bolagets styrelseordförande är Nicklas Storåkers (fd. Avanza, nu Pricerunner).

www.froda.se

Hur kommer det sig att ni valde att byta till Telness?

Vi på Froda jobbar med att utmana gamla strukturer i en segförändrad bransch och det gör även Telness. Därför är det både roligt och viktigt att få ta del av en liknande resa i en annan bransch. Som grädden på moset hade vi som ett “mindre” bolag fått rätt taskigt bemötande från flera stora telekom-aktörer med lösningar som inte passade oss som ett snabbväxande bolag.

Vad är er upplevelse av Telness hittills?

Vi ser fram emot när vi får lyfta över alla våra abonnemang till Telness. Det vi upplevt hittills är ett fantastiskt bemötande av säljare och support tillsammans med ett användarvänligt interface som gör beställningar och förändringar smärtfria!

Stort tack till Sara för de fina orden!