Kundintervju

Grebban väljer Telness som sin mobil­operatörmobiloperatör

28:e augusti, 2019

Vi hälsar Grebban varmt välkomna till Telness! Grebban är en snabbväxande branding, design och e-handelsbyrå i Göteborg och Stockholm. Precis som Telness älskar de att hjälpa företag hitta en bra lösning som fungerar för just dem. Deras expertområden är e-handel, branding och design – inte telefoni. Men precis som många andra företag ville de hitta en enklare och mer flexibel lösning för sin företagstelefoni för att slippa lägga onödig tid på telefoni. Då kom de till Telness.

Vi har pratat med Eric Martinsson, Vice VD & Design Director på Grebban som berättar mer om deras övergång till bättre telefoni 👍

Om Grebban

En branding, design & e-handelsbyrå med kontor i Göteborg och Stockholm. Grebban jobbar med kunder som RoyalDesign, Rum21, Ideal of Sweden, Mateus, Sandqvist, L:a Bruket, Icebug med flera.

https://grebban.com

Hur kommer det sig att ni valde att byta till Telness?

Vi valde att byta till Telness då vi kände att vi ville få en bättre översikt av vad vi faktiskt betalade för när det kom till telefonin.

Det vi letade efter var helt enkelt ett enklare och flexiblare sätt att hantera våra mobilabonnemang.

Eftersom vi sitter med många arbeten och projekt så har vi inte riktigt tid över att lägga på samtal till kundtjänst varje gång vi vill göra några ändringar. Telness har en smart och enkel lösning där man snabbt kan justera och lägga till abonnemang!

Detta har blivit extra viktigt för Grebban eftersom vi håller så hög tillväxttakt. Vi har gått från 10 till 35 anställda på under två år och att kunna onboarda nya anställda smidigt utan för mycket administration är en nyckel till detta.

Vad anser ni har varit skillnaden med Telness jämfört med er tidigare telefonilösning?

Skillnaden med Telness är att man får mer frihet att hantera sin egen företagstelefoni. Nu sköter vi vår administration med ett knapptryck. Sedan har de även en grymt snabb och tillgänglig support där man märker att de vill hjälpa till. Det är även enkelt att sätta upp företagspolicys för t.ex. hur mycket data man får använda och sedan administrera det på ett effektivt sätt.

Tack till Eric & Grebban för de fina svaren! Vi älskar att få prata med våra kunder och få se hur vi faktiskt kan hjälpa till i deras vardag.