Nyhet

Nytt iväxeln!

25:e mars, 2020

I november lanserade vi äntligen Växel Plus. Men det betyder såklart inte att vi slutar uppdatera och förbättra tjänsten utifrån er feedback. Här kommer det senaste nytt från vad som har hänt med Telness Växel och hur vi har uppdaterat den för dig! 🎉

1. Ställ in öppettider i växeln enligt dygn och/eller timmar

Nu kan du alltså ställa in tillfälliga avvikelser i dina växelöppettider i form av dygn såväl som timmar. Till exempel, om du vill att växeln ska vara stängd mellan 24-26 december kan du nu välja dessa som hela dygn istället för att ställa in mellan vissa särskilda timmar dessa dagar.

2. Se både “Telefonbok” och “Mitt företag” i Telness App

Precis som det låter! Du som har Telness App och uppdaterar den kan nu se både din egen telefonbok och telefonnummer som tillhör ditt företag. Här har du en lista på kontakter från ditt företag som har mobilabonnemang eller ligger inne som växelanvändare i växeln.

3. Se vem som är inloggad i växeln (Växel Plus)

Har du Växel Plus och använder Telness App? Då kan du numera se vem som är tillgänglig, i vilken växel samt själv logga in eller ut ur de växlar du är med i.

4. Notiser om röstmeddelanden (Växel Plus)

Har du missat samtal i något av dina växelnummer? Nu får du upp notiser från appen när du har ett nytt röstmeddelande och kan direkt lyssna av det i appen. Smidigt!

5. Tipsa om Telness – Få 500 kr rabatt

Ta del av vårt tipsa-erbjudande direkt i appen! När du tipsar om Telness och den du tipsar blir kund, får ni båda 500 kr rabatt på nästa faktura (företaget du tipsar får rabatten på sin andra faktura).

Läs fullständiga villkor för tipsa-erbjudandet här →

Nyfiken på hur vår växel fungerar och hur det ser ut att ställa in den? Se denna artikel för mer info + en videoguide där vi visar dig hur det kan gå till!

Tack för att ni kontinuerligt hjälper oss bli bättre genom att lämna feedback och önskemål. Det är så vi kan fortsätta skapa den bästa lösningen på marknaden. 🙌

Har du några fler frågor om uppdateringarna eller växeln i allmänhet? Chatta med vår support så hjälper vi dig svara på dina frågor.

Hälsningar från Telness-teamet! ❤️