Kundporträtt

Sportamore - Från tråkig telefoni till smidig lösning

10:e december, 2019

Magdalena Krysiak jobbar idag som HR-ansvarig på Sportamore och har även hand om deras telefoni. I vår intervju med henne berättar hon om Sportamores ambition att öppna nya marknader, vad hennes upplevelse med tidigare operatörer har varit och varför de valde att gå över till Telness.

Hej! 👋 Vem är du och vilka är Sportamore?

Mitt namn är Magdalena Krysiak och jag jobbar på Sportamore som HR-ansvarig. Vi brukar säga att vi är Nordens största sportbutik på nätet, nu har vi även öppnat en ny marknad i Frankrike så vi rör oss även utanför Norden. Vår kundservice har vunnit pris för bästa kundservice flertalet gånger och vi är otroligt stolta över den!

Vad hade du för relation till telekombranschen innan bytet?

Innan vi bytte till Telness jobbade vi med en av de traditionella aktörerna. Vi hade då en mellanhand som hjälpte oss med all hantering. Trots det blev det väldigt omständligt att byta nummer, byta abonnemang, byta användare och få in nya abonnemang i bolaget.

Hur hittade ni till Telness?

I och med att vi tyckte det var ganska omständligt och tråkigt att administrera telefoni innan så blev vi väldigt glatt överraskade när vi hörde att Telness startade upp. Vi fick Telness rekommenderade till oss och anledningen till att vi till slut valde Telness var helt enkelt för att det skulle bli så himla mycket enklare att administrera telefoni.

Hur hjälper Telness tjänster er i vardagen? 🤳

Det är ju en digital produkt så det är ju ingen form av pappershantering eller fysiska påskrifter, vilket vi tycker är helt grymt. Det är väldigt enkelt att administrera. Jag som administratör loggar in på nätet med mitt mobila BankID och har väldigt lätt för att få en snabb översikt och administrera våra abonnemang.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att bli Telness-kund?

Att använda Telness är snabbt, smidigt och enkelt. Kundservicen är grym, och så fort det uppstår några konstigheter så har man en chatt man direkt kan skriva till och ganska snabbt få svar.

Slutligen, det är snart jul – vad står överst på din önskelista i år? 🎅

Årets svåraste fråga haha. Jag önskar mig mer soltimmar, mer snö och att alla får tillbringa julen med någon de tycker om!