Telness 2019

Hur har vi blivit bättre fördig?

Av: Telness – 19:e december, 2019

2019 börjar röra sig mot sitt slut och det har varit ett fartfyllt år för oss på Telness! Vi utvecklar ständigt vår tjänst för att alltid vara marknadens bästa alternativ. Då vi löpande gör saker baserat på er feedback så känns det givet att summera upp året med några av de händelser och förbättringar som tagit Telness till nya nivåer under året. Här kommer vår årliga wrap-up!

Ranelid i växeln – nu med pauspoesi

Vi startade året starkt med att lansera Björn Ranelids härliga stämma i vår växel. Med hjälp av en film delade vi vår VD Martina Klingvalls resa ned till Skåne för att träffa Björn. Vad betyder det? Det betyder att du kan låta Björn Ranelid hälsa dina kunder välkommen och även använda hans poesi som pausmusik. Klicka här för att läsa mer!

Prissänkningar deluxe! 💸

Det har varit ett år av prissänkningar hos Telness under 2019. Två av våra fyra abonnemang har gått ned i pris och vi har dessutom sänkt våra roamingpriser i över 30 länder med 99%! Precis som alltid gäller det självklart både för dig som redan är kund och för nya kunder, utan att ni ska behöva lägga tid på omförhandling. Ganska stora grejer.

Läs mer om våra prissänkningar i följande blogginlägg.

Vi sänker priset på 2GB surf från 299 kr till 229 kr →

Vi sänker priset på 10GB surf från 329 kr till 299 kr →

Sänkta roamingpriser i utlandet →

Växel Plus och nya funktioner i växeln

November Lansering av massa fler funktioner i Telness växel, inklusive möjlighet att uppgradera användare till Växel Plus! Läs mer om Telness Växel.

  • Knappval / IVR

  • Möjlighet att vidarekoppla samtal

  • Möjlighet att ringa ut från växeln

  • …och många fler

Telness App är här!

Vi lanserade en enkel app så att du ska kunna hantera dina telefoniärenden smidigt i telefonen. I appen kan du bland annat få översikt över ditt abonnemang, se och hantera din tillgänglighet i företagets växel/växlar samt såklart chatta med vår snabba support. Här kan du ladda ned appen i App Store och Google Play.

Nomineringar och awards 🏆

Blivit nominerade och vunnit härliga priser för vår resa som utmanare, kulturbärare och entreprenörer. Bland dessa är:

  • Årets Distributör (Telekom Galan)

  • Årets framtidsföretag (Tech Arenan)

  • Top 100 Startups Stockholm (SeedTable)

  • Founder of the Year Sweden (Global Startup Awards)

Ännu bättre tjänst för dig

Vi jobbar kontinuerligt för att göra Telness ännu bättre för dig som kund. Tack vare er feedback har vi under 2019 gjort massor av uppdateringar i vår portal för att spara tid i administrationen för dig!

Tipsa-om-Telness erbjudande

Vi har uppgraderat vårt ”Tipsa-erbjudande”! Nu kan du tipsa ett företag om Telness och få 500 kr rabatt på nästa faktura, först när det företag du tipsar registrerat sig som kunder. Företaget du tipsar får även 500 kr rabatt på sin andra faktura som Telnesskund! Läs mer om och ta del av tipsa-erbjudandet →

Nummer ett på Trustpilot!

Det är en otrolig stolthet för oss att vi fortfarande har Sveriges nöjdaste företagskunder och är #1 på Trustpilot. Telness består nu även av över 3 gånger så många företagskunder än början på året! Tack för förtroendet att kunna hjälpa betydligt fler företagare med enklare telefoni.

Tack för all feedback och för att ni hjälper oss bli bättre. Vi ser verkligen fram emot 2020 och att kunna fortsätta driva bättre och effektivare företagande tillsammans med er. Ha ett underbart fortsatt 2019, vi ses nästa år!

Hälsningar från Martina och Telness-teamet! ❤️